مشاوره حقوقی رایگان - حق سرقفلی

سلام من سال پیش یک زمین که در طرح ایستگاه شهرداری بود فروختم و متن قرار داد این بود
8.4 حبه مشاع از 72 حبه مشاع پلاک ثبتی فوق به کل عرصه شامل 1455 متر مربع و فاقد اعیانی به شهرداری واگذار گردید و فروشندگان با علم و آگاهی به اینکه قسمتی از ملک مورد توافق در طرح و قسمتی دیگر خارج از طرح واقع گردیده اقدام با توافق با شهرداری نموده و شهرداری اختیار تام و کامل در خصوص هر نوع استفاده و بهره‌برداری و تغیر کاربری نسبت به تمامی میزان توافقی را خواهند داشت و توافق کنندگان حق هرگونه ادعا و اعتراض را در گذشته و حال و آینده از خود سلب و ساقط مینمایند 2-مورد معامله با جمیع متعلقات شرعیه و لواحق عرفیه که حسب الاقرار مورد مشاهده و پسند و تصرف خریدار واقع گردید .
این زمین 4 تا مغازه داشت که در تصرف مستاجر بود و یک گاراژ هم داشت. که تصرف مستاجر بود و یک پارکینگ عمومی هم داشت که تصرف خودم بود
حالا میخواستم بدونم با این قرارداد امکان درخواست سرقفلی پارکینگی که در تصرف خودم بوده و دارای حق کسب و پیشه بوده و مغازه ها میتوانم از شهرداری سرقفلی بگیرم یا خیر آیا من به شهرداری سرقفلی زمین واگذار نمودم؟
ممنون میشوم راهنمایی کنیید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام. با توجه به متن توافق امکان پذیر نیست.