مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در شهر دیگر

باسلام
بنده یک محکومیت از شهر خودم برام اومده و به یک شخص دیگر مشکوک ام که شکایت کرده است و من رو به شهر خودم محکوم و احضار کرده است. امکان دارد که اون در شهر دیگر شکایت کرده باشد یا اینکه اگر اون شکایت میکرد باید یک دادگاه شهر اون میرفتم به طوری که اگر در یک شهر دیگر از ما شکایت شود باید به همان شهر برویم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شکایت از هر شهری می‌تواند انجام شود اما محل رسیدگی دادگاه محل وقوع جرم است