مشاوره حقوقی رایگان - عدم صلاحیت پدر و مادر برای حضانت فرزند

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز دادگستری ازخدمتتون دوتا سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:سوال اول اینکه پدری که اعتیادش برای دادگاه مشخص شده باشد ومادری که سابقه خیانت به همسررودارد وافسردگی داشته باشدودرخصوص حضانت به توافق نرسنددادگاه حضانت فرزندان رو به چه کسی واگذار میکند؟ وسوال دوم اینکه بعدازاینکه مشخص شدکسی درخانواده صلاحیت قیم شدن روندارد آیا امکان دارد دادگاه سرپرستی فرزندان رابه بهزیستی بدهد؟
باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صلاحیت نگهداری نداشته باشند به سایر اقوام یا بهزیستی سپرده می شوند

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اگر از اقوام نزدیک مانند پدر بزرگ و... کسی صلاحیت نداشته باشد به بهزیستی ارجاع می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص سوال اول دادگاه مصلحت طفل را در نظر می‌گیرد اگر صلاحیت نداشته باشند به شخص دیگری صلاحیتش واگذار می‌شود