مشاوره حقوقی رایگان - استعلام دارايی برای دريافت مستمری دختر مطلقه

با سلام
من بتازگی جدا شدم و اقدام برای دريافت مستمری پدر مرحوم خود كرده ام
سوالم اينه كه ايا از اموال و دارايی های كسی كه درخواست دريافت حقوق داره استعلام گرفته ميشه يا فقط پرس و جو ميكنن
چندسال پيش ماشين داشتم ولی به اشنا فروختم و هنوز پلاكش بنام خودمه
ممنون

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . می بایست اثبات شود شما منبع درآمد خاصی نداشته باشید یا شاغل و حقوق بگیر نباشید و مجرد باشید.برای آن اداره ثابت شود طلاق شما صوری نبوده باشد. ماشین داشتن ملاک نیست.