مشاوره حقوقی رایگان - میزان افزایش اجاره بها

من 1 دی 1401 زیرزمینی را رهن و اجاره کرده ام با اجاره 3 میلیون تومان و رهن 50 میلیون تومان ، الان برای قرارداد مجدد چقدر به رهن یا اجاره اضافه می شود؟
الف) اگر بخواهم اجاره ثابت باشد چقدر به رهن اضافه می شود؟
ب) اگر بخواهم رهن ثابت باشد چقدر به اجاره اضافه می شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چون مسکونی نیست رقم مشخصی ندارد
توافقی و عرفی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق خودتان با مالک دارد باید به عرف ان منطقه رجوع کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اصولاً در عرف املاک ی هر یک میلیون تومان 30 هزار تومان اجاره در نظر گرفته می‌شود و این را می‌بایست با موجر خود توافق نمایید