مشاوره حقوقی رایگان - مهریه ، الزام به تنظیم سند رسمی

سلام در سند ازدواجم زوج متعهد به انتقال سه دانگ از منزل مسکونی به ارزش 200 میلیون تومان که در آینده خریداری کرده است شده. باتوجه به اینکه ایشان منزل را خریداری کرده اند من درخواست الزام به تنظیم سند رسمی داده ام و قاضی دستور توقیف موقت منزل را صادر کرده و من مبلغ 30 میلیون به حساب دادگاه واریز کردم.
چند روز دیگه وقت رسیدگی هست.خواستم بدونم آیا آقا راه فراری برای عدم انتقال سند داره؟ و در دادگاه باید چی بگم؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام تو رو خدا کمک کنید

احسان طغیانی

جناب آقای احسان طغیانی :

سلام در واقع شما حق دینی دارید به مبلغ 200 میلیون تونان و این مبلغ را طلبکارید ممکنه جای این مبلغ از خانه سهیم بشید یا به شکل دیگه ای طلبتون را بگیرید.

پرسشگر :

سلام من ترجیح میدم سند خونه بنامم بخوره.
اگر مبلغ باشه که تقاضای اعسار میده درسته؟

پرسشگر :

مثلا به چه شکلی؟

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظر میرسد راه کار برای عدم تحقق ان وجود داشته باشد