مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند رسمی

وقتی مالک از سازنده شکایت بکنه که اورا ملزم به تنظیم سند بکنه اگر به سازنده مهلت داده شد آیا این مهلت ضمانت اجرا خواهد داشت؟ یعنی مثل قرارداد مشارکت باز ضرر و زیان میشه معین کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ، وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد و ..
یا

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ، وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ، وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگروجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشدقابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ، وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام فقط درصورتی که درقراردادویا حکم قطعی درازا عدم تعهد وجه التزام تعیین شده باشد قابل وصول خواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد ، وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر در انجام تعهد ذکر شده باشد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ضرر و زیان در صورتی قابل مطالبه است که در قرارداد وجه التزام روزانه خسارت عدم انجام تعهد یا تاخیر‌تادیعه ذکر شده باشد.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام مطالبه ضرر و زیان نیاز به تصریح در قرارداد دارد تا ضمانت اجرا تحقق یابد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مطالبه ضرر و زیان نیاز بخ تصریح در قرارداد دارد تا ضمانت اجرا تحقق یابد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید تمام شرایط قرارداد اولی یا هر شرط دیگری که خلاف قانون نباشد ذکر کنید
اگر ضمانت اجرای عدم تعهدت یا تاخیر تعهد را ذکر کنید اثبات خسارت وارده سخت خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.