مشاوره حقوقی رایگان - فروختن ملک روی قرار داد

سلام بنده یه زمینی رو خریداری کرده ام که اوقافی می باشد این زمین در سند ‌(اجاره نامه) به متراژ 200متر می باشد ودارای70 مترعقب نشینی میباشد که اداره اوقاف جدید" در سند آورده است ما دوتا شریک هستیم که سه دنگ ان را با مبایعه نامه فروختیم وشریک من بدون اطلاع من یک نیم دنگ خود رو هم فروخته بود ( شریکم در قرارداد خود متراژ 250 متر فروخته بود ومن بدون اطلاع از اضافه بودن زمین)که بنده یک‌ونیم دونگ سهم در آن ملک داشتم چهار نیم دنگ که یک نیم خودرا جودا از یک نفر خریداری کردم و3 دنگ را از شخص دیگری خریداری کردم (تمام خرید فروش ها به صورت قولنامه ی بوده است نوشته شده باپرداخت تمام هزینه های اوقاف )وملک را فروختم (بدون اطلاع که 70 متر اضافه میشود) الان حدود 3 ساله که دنبال کار ادای بودم که جدیدن نامه اداره اوقاف آمده است برای انتقال الان نفر اول سه دنگ را انتقال نمی دهد ادعای ان مقدار ی که اضافه میشود را می‌کند راه حل چیست وخسارتی که روزانه برای بنده در قرار داد نوشته شده شامل من میشود

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام نیاز به بررسی اسناد
نکته در صورتیکه مستاجر اوقاف حق انتقال داشته باشد یا با موافقت اوقات انتقال ممکن است در صورت این شرایط از دادگاه الزام بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی متن قرارداد شما دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد