مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساخت زمین از بهزیستی

سلام .من به خاطر بیماری اعصاب و روان شدید تحت پوشش بهزیستی هستم و سرپرست خانواده و دارای سه فرزند که زمینی در روستا خارج از طرح هادی خریدم که تفکیک شده است و پلاک هم مشخص است و با ساخت و ساز 70 متری فاصله دارد. آیا از طریق بهزیستی میتوانم پروانه ساخت بگیرم؟ خواهشمندم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ صدور پروانه حسب مورد در صلاحیت شهرداری یا دهیاری است .