مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی دارم که چون سرپرست خانواده بودم از طرف بهزیستی پروانه ساخت گرفتم ایا حق خرید و فروش دارم

زمین کشاورزی دارم که چون سرپرست خانواده بودم از طرف بهزیستی پروانه ساخت گرفتم با حق آب و برق حالا زمین را فروختم ولی دهیاری به خریدار گفته فقط خودم حق ساخت دارم و پروانه قابل انتقال نیست وضعیت این معامله به چه صورت خواهد شد
وضعیت مالی خوبی هم ندارم که ضرر و زیان به خریدار بدم. پیشنهاد لطفا؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

مطمئنا اگر با پروانه ساخت فروخته اید خریدار میتونه معامله رو فسخ کنه و خسارت بگیره
که خسارت رو میتونید با تقاضا اقساطی پرداخت کنید یا با خریدار سازش کنید