مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ در دادگاه نفقه

با سلام بنده به مدت سه ماهه که قهر کردم و خونه بابام هستم چون شوهرم مدام تهمت میزنه و به نظرمن مشکل روانی داره با وجود این مشکلات تو دادگاه نفقه پدر شوهر و برادر شوهر بنده اومدن و به دروغ قسم به قرآن کریم رو خوردند و گفتن که ما رفتیم دنبالش و خانم برای زندگی نیامده من میتونم اعتراضی یا کاری انجام بدهم چون من هم خانوادم شاهد هستن که کسی نه دنبال من اومده نه حتی زنگ زده، در ضمن تعیین محل سکونت با من هست و شوهرم در محل سکونت بنده زندگی نمیکند و ول کرده رفته خونه باباش. فقط میخوان دست من به حق و حقوقاتم نرسه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید لایحه ارسال کنید و دفاعیات خود را مطرح کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید اقرار نمایید که قصد تمکین دارید و اگر مورد اتهاماتی قرار می‌گیرید با دلایل اقدام کنید