مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از ورثه

همسرم وقتی نوجوان بود آمد تهران برای کار اون موقع شهرستان کار نبود چند قطعه زمین داشت به صورت اجاره سپرد به برادرش بعد چند سال رفت تا زمین‌ها رو بفروشه واسه خودش وبچه هاش کارو کاسبی راه بندازه دید برادرش به نام خودش سند زده رفتیم شکایت دادگاه برادرش شاهد آورد از همون روستا شهادت دادن نتونستیم بگیریم برادرش یه سال نشده بود فوت کرد الان ما کاری می تونیم انجام بدیم میشه زمین هارو از وراث پس گرفت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کاربر محترم جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی دادنامه صادره میباشد