مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ارثیه

سلام، حدود ده سال قبل پدرم به بخشی از زمین ارثیه ش نیاز داشت برای گرفتن وام و به خواهراش گفت اگه میخواین سهمتون رو بفروشید اگه هم نمیخواین که هیچ، اوناهم گفتن نه راضی هستیم و قانونی زدن بنام پدرم اما دوماه بعد بانک قبول نکرد و گفت کل کشاورزی باید بنامت باشه و بازم خواهرا رضایت دادن و اومدن امضا کردن حالا بعد ده سال مدعی شدن که نه تو مارو بازی دادی و ما فقط یک بخش رو فقط میخواستیم بدیم بهت، بنظر شما میتونن چیزی پس بگیرن و اثبات کنن ادعاشون رو؟

پاسخ ها :

پس گرفتن زمین ارثی بعد از رضایت پس گرفتن زمین به نام یکی از وراث پس گرفتن زمین از ورثه زمین ارثی ارث