مشاوره حقوقی رایگان - طرح رابطه داشتن همسرم در محل کار سابق توسط خواهرش در حین نزاع و افترا به رابطه

با عرض سلام و ادب خدمت اساتید.عارض به حضورم چند روز پیش خواهر همسرم به محل کار ایشان مراجعه و ایجاد درگیری در محل کار ایشان نموده اند که پرونده در مسیر قضایی میباشد.اما نکته مهم اینجاست که ایشان در متن درگیری اقرار میدارد که همسر بنده در محل کار سابق خویش رابطه داشته و با عنوان (مگر در آنجا کم دادی!همه اش را به شوهرت میگم)ایشان را مورد افترا قرار داده اند که شهود،شهادت داده و فیلم دفتر خانه اسناد رسمی که همراه با صداست توسط پاسگاه باز بینی و استفاده از این جمله توسط عوامل کلانتری تایید شده است.حال سوال بنده این است اولا:آیا در راستای ماده 252 ق م ا افترای ایشان دال بر زنای همسر بنده میباشد و در حکم قذف میباشد؟دوما:چون افترای ایشان موجب ناراحتی و ایجاد شک وشبهه در روابط زناشویی اینجانب گردیده و زندگی بنده را به تشنج و ظن کشیده میتوانم جهت افشا و بیان این اطلاعات که ایشان اقرار میکنند و شهود و فیلم صدا دارموجود میباشد،از ایشان در دادگاه جهت اثبات این ادعای ایشان شکایت کنم ،و اقامه دعوی با چه عنوانی خواهد بود؟با سپاس و عذر خواهی از محضر شما عالی مقامان.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد