مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی در ساختمان

با سلام .من در سال 93 یک واحد اپارتمان که در هر طبقه 4واحد میباشد را پیش خرید نموده وسازنده در سال 97متواری شدند .در آن زمان 46درصد اجازه ساخت میدادند اما درحال حاضر به62درصد افزایش پیدا کرده الان واحد های جلو روبه حیاط میخواهند اضافه متراژ ساخت را پیشروی نمایند میخواستم ببینم ایا از پیشروی انها سهمی به واحد های پشت میرسد یا نه؟لازم به ذکر است اپارتمان در حالت نیمه ساز حدود 50درصدساخت میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حتما باید با موافقت تمام ‌مالکان و شهرداری ، پیشروی انجام گردد