مشاوره حقوقی رایگان - ارزش سهام متوفی

با سلام وقت بخیر چندین سال پیش پدر بنده سهام از شرکت خودرو سازی سایپا خرید کرده و پدر بنده فوت کرده است. خواستم بدونم سهام ارزش بالایی داره ؟و چگونه میتوان پیگیر باشیم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

محترم گواهی انحصار وراثت دریافت و سپس از طریق شرکت مزبور اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شرکت مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اداره بورس مراجعه نمایید ابتدا می‌بایست انحصار وراثت سپس تحریر ترکه سپس مالیات بر ارث سپس مطالبه