مشاوره حقوقی رایگان - سود سهام متوفی

باسلام پدرم مقداری سهم خریده بود هنگام دادن سود فوت شدن در هنگام انحصار وراثت اسمی از سهام قید نشده بود در ضمن پدرم زودتر از پدر بزرگم فوت شده اند حال مابرای گرفتن سود یا تقسیم سهام چکار باید بکنیم ؟ و چه کسانی باید در برگه انحصار وراثت قید شوند؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در برگ انحصار وراثت کلیه وراث قید می‌شوند و به دفتر سهام مربوطه مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد از تمام ورثه وکالتنامه بگیرید و پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پدر بزرگ شما نیز باید در گواهی انحصار وراثت باشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق شورای اختلاف آخرین محل اقامت متوفی اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت کنید و سپس بر اساس آن اقدام به اخذ سود کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام انحصاروراثت پدر
که پدربزرگ هم جز وراث بوده
بعد انحصاروراثت پدر بزرگ

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید و سپس یکی از وراث می تواند از دیگران وکالت بگیرد و برای دریافت سود اقدام کند.
پدر بزرگ نیز جز ورثه می باشند و اگر فوت کردند وراث ایشان جایگزین پدر بزرگ می شوند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
وراث حین الفوت پدرتان از جمله فرزندان ، همسر، پدر و مادر ایشان باید قید گردد
برای اقدامات باید انحصار وراثت و تحریر ترکه اخذ گردد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام باید تمامی وراث حتی پدر بزرگ در صورت در قید حیات بودن و اگر نبودند وراث ایشان طرف دعوی قرار داده شوند و این موضوع سهام را با ارائه مدرک اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید نام تمامی وراث در برگه انحصار وراثت قید شود

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اول باید گواهی انحصار وراثت داشته باشید از شورای حل اختلاف اقدام کنید.