مشاوره حقوقی رایگان - غیبت از خدمت ارتش

باسلام واحترام 28سال خدمت از ارتش به خاطر حیث و شرف در بین همکاران وکارکنان وظیفه چون همسرم به خاطر مهریه جلب بنده را گرفته ومن 15روز متواری ودارای طبقه پزشکی اعصاب و روانم از بیمارستان ارتش هستم استدعا دارم راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خب یا دادخواست اعسار بدهید یا اگر مهریه تقسیط شده است پیش پرداخت تعیین شده یا قسط تعیین شده را پرداخت نمایید تا مجبور به ترک خدمت و کار نشوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای مهریه شما می‌توانید از اعسار استفاده کرده و به صورت اقساط بپردازید