مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت ارتش

سلام وقت بخیر
من یه نظامی ارتش هستم 14 سال 7 ماه سابقه خدمت دارم
9 ماه پیش انتقالی آمد به محل خدمت جدید که به علت شاغل بودن همسرم در بیمارستان (پرستار) و عدم انتقال همسرم به علت رسمی شدن و تعهد 10 ساله برای عدم انتقال به شهر دیگر و وجود دو بچه کوچک نتوانستم سر خدمت در یگان جدید حاضر شوم. بعد 3 ماه دادگاه من خواست و من مشکلات شاغلی همسرم و وجود دو بچه کوچک و درخواست انتقالی که فرمانده نیرو دستور داده بود و فرمانده پادگان قبول نکرده بود را ارائه دادم و قاضی رای را به من داد و گفت از یگان مشکل انتقالی تو حل کن
که با تلاش های فراوان فرمانده پادگان انتقالیمو قبول نکرد و من الان شش ماه تمام سر خدمت حاضر نشدم دادگاه چه حکمی به من میده دوباره لطفا راهنمایم کنید ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شش ماه غیبت داشته ایید حکم اخراج صادر وپرونده در دادسرای نظامی بررسی میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه بالغ بر شش ماه غیب باشد اخراج صورت می‌گیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بیش از شش ماه عدم حضور منجر به اخراج می گردد