مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن کوچه توسط همسایه

با سلام و عرض ادب زمینی در روستا داریم مجوز برای ساخت گرفتیم در مجاورت زمین ما زمین همسایه در طرح هادی کوچه 6 متری شده اما بعد از پی ریزی زمین مان همسایه کلا کوچه رو با آجر مسدود کرده ومیگه چون سند دارم کوچظنمیزارم اینجا برای شما کوچه بشه کار به دادگاه کشیده به نظرتون کوچه حذف میشه وراه ما بسته میشه ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم کوچه جزو مشاعات است و استفاده اختصاصی از آن ممنوع می‌باشد مگر آنکه طرح جدید شهرداری کوچه را حذف کرده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناسان رسمی دادگستری در این خصوص اظهار نظر نمایند