مشاوره حقوقی رایگان - سند ملک

با سلام. ما یه خونه قولنامه ای داریم یعنی محضریه بنام مادرم الان رفتم دنبال کارای سندش کاراشم کردم نقشه بردار اومد ولی الان میگن پلاک ثبتی شما با ما یکی نیست مثلا از ما 14982ولی اداره ثبت میگه تو نقشه 14981 و باید بری صاحب اصلی رو پیدا کنی شاید اشتباه شده صاحبش که ماله 25 سال پیش از کجا پیداش کنم اخه خونمونم تو یه کوچه بن بست 7 تا خونه 80 متری داخلشه هر کدومم یه جوره یکی 14986 یکی 14985 اگه امکان داره راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دادگاه به طرفیت مالک قبلی اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در این خصوص از طریق اداره ثبت اقدام نمایید تا پرونده شما بررسی شود