مشاوره حقوقی رایگان - سند و مشکل ثبتی پلاک و متن سند

باسلام و احترام
سال 82 سند برای عرصه و اعیان گرفتیم از آنجایی که اصطلاحات ثبتی را بلد نبودیم بعد از نقشه برداری پلاک ثبتی اصلی و فرعی ما رو اشتباه می‌زنند و حالا که می‌خواهیم تک برگ اش کنیم این اشتباه مشخص شده پلاک ثبتی برای جای دیگری است که اصلا متعلق به ما نیست. اما مابقی اطلاعات و نقشه درست میباشد.
حال برای اشتباه پلاک ثبتی اصلی و فرعی باید چکار کنیم با توجه به اینکه اشتباه از خودشان بوده و چندین سال گذشته است؟؟آیا اداره ثبت موقع نقشه برداری مجدد زمان شمیم اصلاحش می‌نماید و پلاک اصلی فرعی واقعی معلوم میشود؟؟

مشکل بعدی اینکه یک کلمه هم داخل سند دفترچه ای اشتباه نوشته اند جای عقب نشینی نوشته اند راه اصلاح میشود؟

چگونه اصلاح می‌شود.خیلی زمان میبرد؟. ممنون میشم راهنمایی کنید.تشکر

پاسخ ها :

اشتباه در پلاک ثبتی ملک پلاک ثبتی ملک مشکل ثبتی پلاک ملک سند ملک ملک