مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند بدون عدم حضور

سلام.
بنده سال 98 یک زمین از شخصی که خودش قولنامه داشت و از شخص سوم که هم وکالت تام و هم صلح نامه داشت خریداری کردم.
در متن صلح نامه بنده نه تاریخ انتقال سند و نه شماره دفتر خانه درج نشده است.
ایا من میتوانم در مورد این زمین دادخواست انتقال سند بدهم یا خیر.
و اگر میشود برای کدام یک دادخواست ارسال کنم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه شما خریداری کرده‌اید دادخواست تنظیم سند وجود دارد