مشاوره حقوقی رایگان - استرداد لاشه چک برگشتی

با سلام خدمت وکلای عزیز
من دو تا چک برگشتی یکی از شرکت و یکی از شخص مدیر دارم که دادخواست اجراییه هم دادم ولی هنوز خبری نشده و اجراییه نیومده الان ایشان میگه بیا بریم بانک لاشه چک‌ها را به بانک بدیم حساب من رفع مسدودی بشه و وضعیتش سفید بشه که من بتونم چک ثبت کنم به کسی بدم و از اون پول بگیرم به شما بدم برای اطمینان هم سفته میده تا زمانی که پول به حساب من بیاد خواستم ببینم اصلا چنین چیزی عملی هست یا خیر و آیا من میتونم یک تفاهم نامه با ایشان بنویسم و این موارد ذکر بشه تا اگر اجرا نکرد بتونم پیگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله این کار عملی می‌باشد اما زمانی که لاشه چک در دست شما نباشد دیگه اثبات و مطالبه آن کمی سخت می‌شود