مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی و توقیف خودرو

با سلام و احترام، من چکی به مبلغ 60 میلیون تومان کشیدم و بعد از برگشت خوردن چک، طرف ماشین منو توقیف کرد.
قبل از تاریخ دادگاه، با پرداخت مبلغ چک، ماشینم رو آزاد کردم ولی الان حدود 6 ماه میگذره و لاشه چک من هنوز دست طرف هستش.
آخرین ابلاغیه ای که برام اومد( بعد از آزادسازی ماشین و برگزاری دادگاه ) محکوم به پرداخت مبلغ 60 تومان و هزینه دادرسی و هزینه تاخیر تادیه سود بانکی مصوب بانک مرکزی شده بودم
الان فقط 60 تومان را داده ام و هنوز لاشه چک هام دست طرف هستش.
ابلاغیه دیگه ای هم برام نیومده
باید چکار کنم تا لاشه چک هام رو بگیرم ؟
آیا هر روز که میگذره به مبلغ سودی که باید بدم اضافه میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اول اظهارنامه مبنی بر استردادلاشه چک ارسال اگر مسترد نشد دادخواست استرداد لاشه بدهید

فرزانه رجائیان

سرکار خانم فرزانه رجائیان :

دوست عزیز شما باید علیه ایشون دادخواست استرداد لاشه چک بدید

سونیا اردانه

سرکار خانم سونیا اردانه :

صدور چک بلامحل از جمله جرایم قابل گذشت هست بنابراین اگر قبل از صدور حکم قطعی،متهم وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را نقدا به دارنده آن پرداخت کند، یا موجبات پرداخت وجه‌ چک و خسارات مذکور را فراهم کند یا در صندوق دادگستری یا اجرای ثبت تودیع کند، مرجع رسیدگی، ‌قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد کرد، بنابراین دیگر جرم قابل مجازات نخواهد بود