مشاوره حقوقی رایگان - فوت نوزاد

باسلام من سال 96 طی زایمان بچم از دست دادم پزشک قانونی اعلام کردن دلیل فوت نوزاد زجر جنین همراه دف مکونیم بود اولین کمیسیون که انجام شد. نوشته شده خانم دکتر .... به دلایل 1فوت نوزاد و 2تحمیل عمل سزاریارین بدون اندیکاسیون قصورش محرز است و به توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی محکوم می شود. سوالم اينه میزان درصد قصور رو چه کسی باید مشخص کن. چون میزان قصور واسه ما مشخص نکردن

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.کمیسیون پزشکی قانونی بدستور قاضی پرونده درصد قصورپزشک وعوامل کادردرمانی رامشخصمی نمایند.