مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام.
خلاصه پرونده: خانم بنده 21 ساله هست. به دلیل حاملگی 41 هفته در تاریخ 94/05/31 با دستور متخصص زنان و زایمان بستری شده. در بدو ورود علائم حیاتی وNST انجام شده و علائم حیاتی نرمال بوده. فردای روز بستری در سیر زایمان ضربان قلب جنین افت کرده که سریعا به تخت زایمان منتقل و زایمان طبیعی انجام میشود و نوزاد با آپگار دو متولد میشود. عملیات احیا بلافاصله شروع میشود و به دلیل نبودن ونتیلاتور و انکوباتور نیم ساعت بعد تولد نوزاد به بخش نوزادان منتقل شده اما به دلیل تشنج های مکرر و غیر قابل کنترل به بیمارستان مجهز تر امام حسین مشهد در تاریخ 94/06/01 اعزام میشود و پس از اقدامات درمانی در تاریخ 94/06/30 ترخیص میشود که بعد از یک روز در منزل فوت میکند. اکنون جهت بررسی دیه یا ارش قصورات پزشکی نوزاد قبل فوت به کمیسیون ارجاع گردیده است.
دیه و ارش قصورات پزشکی نوزاد قبل فوت؟
نتیجه گیری= پرونده در جلسه کمیسیون مطرح و مدارک و مستندات پزشکی از جمله مندرجات پرونده های بالینی مربوط به بیمارستان بردسکن؛ امام حسین مشهد و پرونده نظام پزشکی بررسی شدند. بر این اساس با عنایت به فوت نوزاد بلافاصله بعد از یک ماه پس از تولد فرصتی جهت ارزیابی شدت و ضعف صدمات و عوارض ناشی از آسفیکسی زایمانی وجود نداشت و در حال حاضر به دلیل فوت کودک امکان معاینه و تعیین ارش و دیه متعلقه بابت عوارض فوق وجود ندارد. لازم به ذکر است اصولا ارزیابی میزان شدت و ماندگاری عوارض با آسفیکسی های زایمانی از جمله زایل شدن قوای عالیه مغزی؛ اختلال در ضبط ادرار و مدفوع؛ ناتوانی جنسی؛ اختلالات حرکتی و غیره تا زمانی که کودک به سنین بالاتری از رشد و تکامل نرسیده باشد امکانپذیر نیست. به هر حال لازم به ذکر است حسب شواهد موجود فوت نامبرده به فاصله یک ماه پس از تولد با تسری کلیه عوارض ناشی از آسفیکسی زایمانی منطبق بوده و دخالت عوامل ثانویه دیگری در فوت وی احراز نگردید.
از شما مشاور عزیز خواهشمندم من را راهنمایی کنید نوزاد طی سونوگرافی های متعدد در طول دوران بارداری همسرم سالم بود. من اول کار از جناح نظام پزشکی شکایت کردم که متخصص زنان 27 درصد ماما 27 درصد مسئول فنی 12 و نیم درصد و پزشک نوزادان 5 و نیم درصد هم در شهرستان هم در استان محکوم شدن که رفتم دادگاه که رای رو اجرا کنن دادستان اون سوال بالا رو پرسید لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

قصور پزشکی فوت نوزاد در اثر قصور پزشک دیه قصور پزشکی کمیسیون پزشکی نظام پزشکی دیه ارتش