مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ارث از ملک هبه شده مادر

با سلام و خسته نباشید بنده چند سال پیش که مادرم در قید حیات بودن یک قطعه زمین رابه صورت هبه به من واگذارکردن وگفتم بسازید ازشما وماهم باپول خودمان خانه ساختیم ودرضمن برای ساخت خانه مادر هم به اسم خودشان وام مسکن برداشتن و بعد فوت کردن الان که مادرفوت شده خواهران وبرادر دیگر ادعاکردن که خانه رامادرساخته باید سهم ما رو از زمین و خانه بدهید
درضمن بابت وام مسکن هیچ هزینه ای مادرم پرداخت نکرده است وماشاهدهم داریم که زمین مال مادر بوده وخانه راخودم باهزینه خودم ساختم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام. اگر هبه به صورت مکتوب بوده مشکلی ایجاد نمی شود.قابل اثبات است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورتی که سند هبه داشته باشید و یا بتوانید اثبات مالکیت کنید تقسیم ارث منتفی می‌باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
کاربر محترم ابتدا باید مالکیت شما در مراجع قضایی اثبات گردد
و شما باید دادخواست اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از سوی وراث علیه شما طرح دعوی شد مدارک و مستندات خود را در قالب یک لایحه دفاعیه هوشمندانه به دادگاه ارائه دهید.