مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بنگاه خودرو

سلام وقت بخیر من از بنگاه خودرو برلیانس خریداری کردم خودشون وکالت نداشتن و گفتن صحبت میکنن که مالک به من وکالت بده و الان نزدیک به یک ساله که نه بنگاه به من وکالت میده نه مالک قدیمی شکایت هم کردم گفتن چون قولنامه رو بنگاه تنظیم کرده نمیتونید درخواست الزام تنظیم سند رد شده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید علیه فروشنده و ایادی قبلی دادخواست بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

امکان اقامه دعوا وجود خواهد داشت
شما باید با توجه به مفاد و شروط مندرج در مبایعه‌نامه ، دادخواست صحیح اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی احتمالاً فقط به طرفیت بنگاه‌دار داده‌اید به این علت رد شده است
کیفری نیز می‌توانید اقدام کنید