مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کلاهبرداری بنگاه اتومبیل

ماشین 206 رو در تهران با شرایط 70 میلیون نقد و 37 میلیون اقساط از بنگاهی در افسریه خریده ام ، در قبال اقساط سفته داده ام ، تعویض پلاک بنام خودم هست ولی در کارت سبز در قسمت توضیحات مالکین 5/5 به نام مادر صاحب بنگاه و 0/5 به نام بنده است ، اقساط را تسویه کردم برای گرفتن مدارک درخواست کرده ام و من را به رشت کشاندند و با دروغ و فریبکاری و تهدید به مرگ به من میگویند که شما ماشین رو اجاره کردین و ماشین در رهن است باید ماشین را تحویل بدهید و مبلغ اولیه 70 میلیون را به شما پس میدهیم ، 70 میلیون را در بنگاه پرداخت شده بود رسید نوشته بود میوه فروشی. هیچ گونه مدرکی ندارم نه قولنامه داده اند نه رسیدی ، من مبالغ را به حساب خانمی که شماره کارت او را برای اقساط داده بودند واریز کرده ام، آیا میتوانم شکایت کنم یا باید ماشین را تحویل دهم ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله میتوانید با شهادت شهود دادخواست اثبات بیع و الزام به تنظیم سند بدهید