مشاوره حقوقی رایگان - کالا قاچاق

سلام. من 300 کیلو گردوی ایرانی ازم گرفتن و ماشینم تیبا 2 هست حالا ماشینم پارکینگ سی سخت هست ماشین بنام خودم هست چطور باید ماشین آزاد کنم خودم به قید وثیقه 250 میلیونی در هستم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که قاچاق باشد ضبط و جزای نقدی نیز در نظر گرفته می‌شود