مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به خاطر تصرف مشاعات ساختمان

همسایه ای دارم که در مشاعات ساختمان دیوار کشی کرده و راهی اختصاصی برای خودش جدا کرده
از طریق شهرداری اقدام کردم گفتن حق با شماست ولی چون ساختمان پایان کار داره باید از طریق دادگستری اقدام بشه
مدت زمان شکایت و رسیدگی به این پرونده چقدر هست ؟
اگر خودم اقدام کنم دیوار رو خراب کنم تبعات قانونی داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

زمان مشخصی را نمیتوان تعیین کرد در قالب دستور موقت امکان اقدام پیشگیرانه متصور است
بهتر است قاضی کار خود نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص ابتدا می‌بایست دلایل و مستندات جمع آوری نمایید تامین دلیل انجام دهید و حدود چند ماه زمان می‌برد