مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه المثنی

سلام. من و شوهرم 10 سال پیش طلاق گرفتیم و الان دخترمون به سن 15 سالگی رسیده و میخواد بیاد پیش من با من زندگی کنه. من دوباره ازدواج کردم و زندگی خوبی با همسرم دارم. میخواستم بدونم شوهر سابقم اگر شناسنامه دخترم رو به من تحویل نداد من چی کار کنم و هم این که شناسنامه دخترم عکس دار نیست. آیا میتونم بعد از این که دخترم اومد پیش من خودم اقدام کنم المثنی بگیرم و بعد عکس دارش کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دخترتان پیش پدرش اقدام کند سپس بعد از عکسدار شدن شناسنامه بیاد پیش شما.
.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دادگاه اقدام نمایید