مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت قسط مهریه

سلام خسته نباشید من 5 ماهه که جدا شدم وتوافق مان هر 5 ماه یک سکه تاسقف 10 سکه هست الان بعد 5 ماه برای اقدام اولین سکه از طریق ثنا و قوه قضاییه درخواست دادم و یک ماهم از اون تاریخ میگذره ولی خبری از سکه نیست خواستم بدونم باید از طریق اجرای احکام اقدام کنم یا جای دیگری درضمن ایشون کارمند هستن واگر ایشون سکه رو ندهد حقوقش رو مسدود میکنند و چقدر زمان میبرد؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

منیره ابراهیمیان

سرکار خانم منیره ابراهیمیان :

سلام
باید از واحد اجرای احکام پیگیر شوید و در صورت عدم پرداخت جلب زوج را درخواست کنید.