مشاوره حقوقی رایگان - جرم مالک در اجاره مال غیر

درود بر شما
من و خانمم 20 سال جدا زندگی می کنیم و در راه دادگاه طلاق،
خانم خانه بنده را اجاره داده، چون خانه رهن بانک بود و من فقط قولنامه خرید داشتم اقدام به تخلیه خانه نکردم، بهمن1400با گرفتن سند تک برگ موفق به تخلیه خانه شدم، الان با طرح شکایت اجاره مال غیر، خودم معاون جرم محسوب می شوم، اگر بله، جریمه من چیه و آیا خانم و مستاجر هم جریمه می شوند چه نقدی چه کیفری؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مالک باشید خیر معاون جرم نمیباشید
سوال ابهام دارد و کامل نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اجاره نامه به نام شما بوده است که فروش یا اجاره مال غیر محسوب نمی‌شود