مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاع

باسلام
پدر اینجانب یک واحد از یک دستگاه آپارتمان دو طبقه 12 سال قبل خریداری کرده که یک حیاط که فقط طبقه همکف به آن دسترسی دارد و از حیاط یک درب و پنچره سراسری درد خریداری نموده و طبقه بالا هیچ گونه دسترسی مستقلی به حیاط ندارد اما تردد هر دو واحد از یک راهرو می باشد در موقع خرید فروشنده حیاط به پدرم واگذار نموده اما داخل سند ذکر نشده اما طبقه بالا حق استفاده از حیاط را بصورت مکتوب پشت قولنامه از خود سلب نموده بعد از سه دست جابجایی طبقه بالا حالا مالک جدید مدعی استفاده از حیاط می باشد اما به دلیل اینکه واحد ما دارای درب و پنچره سراسری از سمت حیاط دارد همچنین انباری و سرویس داخل حیاط برای واحد اول وجود دارد با ورود فرد ثالث عملاً امنیت روانی واحد ما دچار مشکل می شود ممنون میشم که راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر راه دسترسی فقط برای طبقه اول است فقط طبقه اول می‌تواند از آن استفاده نماید طبقه بالا در مالکیت آن شریک است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون اگر راه عبور به حیاط وجود داشته باشد امکان استفاده از حیاط توسط مالک طبقه دوم وجود خواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دید راه عبور از ابتدا در نظر گرفته شده است یا خیر ؟