مشاوره حقوقی رایگان - متوفی بدهکار شده

سلام خسته نباشید
شخصی به بنده مبلغ 90 میلیون بدهی داشت که بر اثر سکته فوت کرده
بنده میخواستم این 90 میلیون رو بگیرم
هیچ ورثه ای از این آقا رو نمیشناسم تا به طرفیت اونها دادخواست بدهم و هیچ شخصی ورثه ی ایشون رو نمیشناسه
من باید چیکار کنم ؟
دادخواست انحصار وراثت رو به طرفیت خود متوفی بدم و تو لایحه ذکر کنم که هیچ ورثه ای رو نمیشناسم؟
من شنیدم اگه به طرفیت متوفی دادخواست بدم قرار عدم استماع صادر میشه

الان من دادخواست رو به طرفیت چه کسی طرح کنم ؟ هیچ ورثه ای رو نمیشناسم و چیکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما درخواست انحصار وراثت بدهید انحصار وراثت درخواست است نه دادخواست بدهید شورای حل اختلاف به شما نامه برای استعلام از ثبت احوال می‌دهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید درخواست انحصار وراثت دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تقاضای گواهی انحصار وراثت کنید و سپس دادخواست تقسیم ترکه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید و از شورا درخواست استعلام از اداره ثبت را نمایید