مشاوره حقوقی رایگان - گشت ارشاد

سلام من امروز با همکلاسیم که پسر هست تو خیابون راه می‌رفتیم و یک عده اومدن برای حجاب شماره تماس و شماره ملی و نام و نام پدر رو پرسیدن
بعدش فقط گفتن رعایت کنید و حتی تعهد هم نگرفتن اطلاعات آقا رو هم نگرفتن فقط گفتند چه نسبتی دارید که گفتیم همکلاسی هستیم
آیا ممکنه به خاطر جنس مخالف دوباره گیر بدن و یا تماس بگیرن؟ آخه تنها حرفی که زدند واسه حجاب بود و دیگه هیچ اشاره ای به ایشون نکردن .

پاسخ ها :

حجاب پلیس امنیت اخلاقی