مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توان از دادسرا شکایت کرد

با سلام

من یک پرونده در دادسرا دارم ولی متاسفانه خیلی طولانی شده است و هر دفع یک بهانه ای می اورند مثلا در دفعه اخر گفتند که حکم نیابت را ارسال کردند در صورتی که حکم نیابت انطور که تحقیق کردم باید به صورت فکس ارسال شود و ظرف 3 روز جوابش بیاید خلاصه تصمیم گرفتم که از روند طولانی شدن کار شکایت کنم لذا لطفا بفرمایید اگر تصمیم گرفتم که شکایت کنم به کجا باید مراجع کنم.

با تشکر

پاسخ ها :

امین مشرفی زرندی

جناب آقای امین مشرفی زرندی:

سلام
شما میتونید در درجه اول به سرپرستی مجتمع مورد نظر مراجعه کنید و مشکل خود را با سرپرست دادسرا مطرح کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام دادسرای ویژه رسیدگی به تخلف قضات وجود دارد که میتوانید با ذکر نام از فرد خاطی شکایت کنید
اما با رویه کنونی امکان شکایت از سیستم وجود ندارد