مشاوره حقوقی رایگان - میزان نفقه زن و فرزند

سلام خسته نباشید میخواستم بدونم مبلغ نفقه زن با یک بچه 6 ساله چقدره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان نفقه را کارشناس تعیین خواهد کرد بستگی به شان زوجه و وضعیت اجتماعی وی در گذشته و حال را دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان نفقه با توجه به وضعیت زن و فرزند و میزان درآمد شوهر طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری تعیین می شود.
در تعیین نفقه زن تحصیلات و شرایط زندگی وی در نظر گرفته می شود