مشاوره حقوقی رایگان - ناتوانی در پرداخت چک برگشتی

سلام شوهرم ضربه مغزی شد و بهبود پیدا کرد اما برج 11 12و1چک هاش برگشت خوردالان طرف می خواهد از همسرش چک بگیرد و ان چک هاراتحویل بده 150را می توانیم با وام بدهیم اما100باقیمانده که مخارج طرف هم حساب شده را نمی توانیم مگر این که ارث و ماترک تعیین شودچکارکنیم لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مطالبه وجه چک و صدور حکم محکومیت می توانید دا‌دخواست اعسار بدهید