مشاوره حقوقی رایگان - شیمیایی شدن در حین خدمت

سلام همسرم و عده ای از همکارانشون سال 96تو پارچین به علت نشت گاز فسفر شیمیایی شدن و به شدت دچار عارضه هستن
سال 99خود ارگان نامه زدن که همه کسایی که توی اون تاریخ حضور داشتن برن و تست شیمیایی بدن و همه مثبت شدن
حالا زیر بار نمیرن و میگن الکیه و متأسفانه بیماری درحال پیشرفت روی پوست هم عارضه داده
بعد به دیوان عدالت شکایت شد و حق به این ها دادن و سپاه محکوم شد حالا کمیسیون تشکیل دادن و دوباره رد کردن
الان ما باید چیکار کنیم با این هوای آلوده تهران مرتب استرس داریم چندین بار حالش بد شده و اکسیژنش اومده پایین بردن بیمارستان حتی هزینه درمان هم نمیدن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اجرای احکام دیوان عدالت اداری مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق اجرای احکام دیوان عدالت موضوع را پیگیری کنید حتماً