مشاوره حقوقی رایگان - جانباز شیمیایی

با سلام
بنده دوران خدمت سربازی در ارتش و در زمان جنگ در جبهه بودم ... پس از گذشت چند سال متوجه بعضی از عوارض شیمیایی شدم که به بهداشت و درمان ناجا واقع در لویزان مراجعه کردم آنها پس از استعلام از یگان و تایید حضور در جبهه در زمان حمله شیمیایی بنده را جهت معاینه به بیمارستان ارتش فرستادند و پس از اسکن ریه عوارض آن مشاهده گردید .. ولی متاسفانه در کمیسیون پزشکی رد کردند ... یکبار دیگر هم اعتراض زدم ولی مجددا کمیسیون رای نداد .. وقتی علت را شفاهی از یکی از پرسنل پرسیدم گفتند که اگر صورت سانحه همزمان نداشته باشی رد میکنند ... حال تکلیف بنده چیست و چگونه میتوانم شکایت کنم؟؟!

پاسخ ها :

حسین راکی

جناب آقای حسین راکی :

سلام
بر اساس بخشنامه‌های اخیر التصویب صورت سانحه نیازی نیست ،حداکثر 5٪ جانبازی به شما تعلق خواهد گرفت .