مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای تخریب در ساختمانی که ساکن هستن چگونه انجام میشود

با سلام من از همسایه خود مبنی بر ساخت وساز غیرمجاز که اقدام به 8 سقف نموده شاکی شده ام ورای قلع توسط شهرداری صادر شده و منتظر اجرای رای هستم میخواهم بدونم روند کار چگونه انجام میشود افراد ساکن داخل ساختمان باید چکاری انجام دهند ایا میتوانند تخلیه نکنن چون تا امروز هیچکدام از ساکنین وحتی مالک متخلف هیچ اقدامی نکرده اند با اینکه اخطار48 ساعته هم برایشان ارسال شده است ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بعد از صدور رای قطعی شما باید درخواست اجرای رای را مطرح نمایید و از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید