مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز یارانه

حساب یارانه من بدلیل شرکت در سایت های شرط دو طرفه هم برداشت و هم واریز از طرف دادستانی محترم کل مسدود شده بود که به دادگاه معرفی و محکوم و به سزای اعمال خود رسیدم اکنون که حسابم باز شده 15 ماه یارانه خودم و خانواده ام پرداخت نشده به سازمان هدفمندی مراجعه کردم گفتند چون موقع واریز یارانه حسابت مسدود بود به خزانه دولت برگشت خورده و قابل پرداخت نیست ، این عمل به نظر من اصلا عادلانه نیست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اما انها هم استدلال خواهند کرد کسی که در سایت های شرط بندی جولان میدهد چه نیازی به یارانه دارد ضمن انکه حرام و جرم و غیر اخلاقی هم هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سؤال مطروحه تکراری است و در گذشته پاسخگویی صورت گرفته است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می‌توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید