مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل خودم

4 پرونده خانواده به وکیل وکالت دادم اولی خراب کرد دومی الزام به تمکین بود در صورتی زوجه اهل روستا بود مدرک تحصیلی و وضعیت اجتماعی به دروغ به دادگاه گفته بود وکیل من هیچ لایحه ای نفرستاد حتی در کارشناسی های منزل هم نمی آمد تا مجبور شدم وکیل دیگری بگیرم پرونده نفقه و طلاق سایت ازم شد ایشان حتی اعلام وکالت هم نکردند و جواب بنده را هم نمی‌دهند و تمام مبلغ را از بنده گرفته آن میخواستم کجا میتوانم شکایت ایشان را طرح کنم

پاسخ ها :

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
اگر وکیل تخلف انتظامی نموده باشد قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادسرای کانون وکلا و یا مرکز وکلا اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کانون یا مرکز وکلا موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر وکیل کانون وکلای دادگستری هستند از طریق دادسرای کانون وکلای دادگستری شهر مربوطه اقدام به شکایت بفرمائید و اگر وکیل مرکز وکلا هستند از طریق دادسرای مرکز وکلای قوه قضائیه شهر مربوطه اقدام نمائید.