مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از وکیل

پرونده کیفری در سال 1400 داشتم که یکسال حکم غیابی بمن دادن بعد از دوسال مامورین کلانتری امدن و مرا بردن به زندان تحویل دادن خانومم وکیل گرفت که برایم کاری بکند و گفت که یکماهه از زندان ازادش میکنم وقتی پولو گرفت زد زیر حرفهایش که نمیدانستم حکمت لازم الاجرا هست وگرنه قبول نمیکردم شما گفته بودید که بازداشتش کردن و حدود 6 ماهی میشود که به قوله خودش لایحه برام نوشته برای رضایت شاکی رفته ولی کاری صورت نگرفته و جواب تلفنها را صد تا یکی جواب میده هر موقع جواب میده این ماه و ان ماه میکنه که برایم کار انجام میده ولی خبری نیست ایا نمیدانست پرونده لازم الاجرا را دیگر نمیتوان برایش کاری کرد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در حکم قطعی تحت شرایطی میتواند از پابند الکترونیکی یا آزادی مشروط یا سایر عناصر مخففه استفاده کرد و وکیل شما تلاش خود را میکند نگران نباشید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

احتمالا در حال انجام هستند کمی تامل داشته باشید