مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید کارکنان قرارداد معین ده درصدی

من خانم و دارای 18 سال سابقه کار در شهرداری و دارای دوفرزند میباشم به دلایلی همسرم به تهران مهاجرت کردند و طبق بخشنامه جدید من نمیتونم مرخصی بدون حقوق بگیرم امکان بازخریدحداکثر باچند برابر وجود دارد؟ و اگر بخواهم جایی دیگه در تهرام مشغول بشم و بیمه م رو تا سی سال ادامه بدم مشکلی نداره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان ادامه وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به تبعیت زوج درخواست انتقال بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه درخواست خود را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه نسبت به پیگیری درخواست خود به نحو حضوری اقدام بنمائید.