مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر تادیه چک

باسلام خدمت شما دوستان عزیزوگرامی بنده سال 1396توی صنف لوازم خانگی مبلغ 36/400/000تومن به آقایی توی شهرستان آستانه اشرفیه کالا فروختم ایشان چک برای من ارسال کردن تاریخ و موعد چک‌ها که رسید ایشان چکهارا پاس نکردند باورتون نمیشه طی 3سال اول فقط منو بازی داد که صبر کن آقا میدم بهتون و ازاین حرفا بنده یکبار حضوری رفتم درب فروشگاه ایشان ب... راننده تاکسی ازتوی محلمون که خوده راننده تاکسی هم با بنده داخل فروشگاه ایشان اومدن ایشون من را باکمال بی ادبی راهی کردند بنده طی 2مرحله برای ایشان اظهارنامه ارسال کردم بازهم افاقه نکرد تا اینکه بعدازشکایت بنده ایشان وکیل گرفتن و دردادگاهی که بنده به علت بیماری مادرم نتوانستم برسم به دادگاه وقاضی باکمال ناباوری تاخیر تادیه ارسال 1396 رو قبول نکرده است تازه حکم به این مورد داده که بنده ازروی قرض به طرف مقابلم اصرار وارد کرده ام چرا به این مورد فکر نکردن که چرا شما طی این سال ها چک‌هارو پاس نکردید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید در جلسه حاضر می شدید.
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خسارت تاخیر تعدیه از زمان سر رسید محاسبه می‌شود می‌توان اعتراض نمود