مشاوره حقوقی رایگان - چک امانتی

با سلام. بنده سال 96 از یکی از راننده های سرویس عمومی اداره که بصورت ساعتی با ما قرارداد داشت مبلغ 50 میلیون تومان قرض کردم و در قبال آن چکی حامل که قبلا پشت نویسی شده بود و مبلغ آن 270 میلیون تومان بود بصورت امانت دادم که مقرر شد در طول دو یا سه سال هر ماه مبلغی را تا تکمیل قرض به حسابش واریز کنم. پرداختی قرض به بنده در سه مرحله در یک ماه واریز شد که سند آن موجود است و بنده هم بلافاصله بعد از 40 روز تا مبلغ 30 میلیون تومان تا دو سال با واریزی 1 و 2 و کمتر و یا بیشتر بصورت متناوب به حسابش واریز کردم که اسناد آن ها هم موجود است. بدلیل اختلاف در اداره نامبرده چکم را برگشت زده و در سال 99 دادخواست کل مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی را داد. متاسفانه بنده بدلیل مذاکره و پیگیری حل مشکل با خودش، به دادگاه جهت دفاع مراجعه نکردم و نامبرده در سال1401 حکم جلب و محکومیت شکایت حقوقی را از دادگاه گرفت.در حال حاضر با مبلغ پیش پرداخت و تقسیط حدود 200 میلین تومان به ناحق پرداخت کردم. در روند رسیدگی دادگاه تا زمان حکم اقرار به دریافت 30 میلین تومان را نداشت و در روند اعسار اقرار نمود.بنده بابت مبلغ قرض شاهد مطلع هم دارم و اینکه چک امانت دست ایشان بوده. سوالم اینه آیا با توجه به روند دادگاه و حکم غیابی بنده که البته از طریق سامانه پیامک می شد می توانم دادخواست اعاده دادرسی بدهم. یا با چه عنوان مجرمانه دیگر می توانم شکایت کنم تا حق خود را بگیرم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

اقرار در پرونده اعسار را مستند اعاده دادسری قرار دهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما قادر بودید به حکم غیابی درخواست واخواهی نمایید و در شعبه بدوی موضوع را پیگیری فرمایید ولی در هر حال ملزم به پرداخت مبلغ چک هستید و در خصوص پرداختی‌های سابقتان می‌توانید مطالبه وجه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود